Left

U bent bezoeker: 180113

Privacyverklaring

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Dorpsraad Hoogwoud kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt
van de diensten van Dorpsraad Hoogwoud, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een
contactformulier op de website aan Dorpsraad Hoogwoud verstrekt.
Dorpsraad Hoogwoud kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam
- Uw e-mailadres
- Uw IP-adres

WAAROM Dorpsraad Hoogwoud GEGEVENS NODIG HEEFT

Dorpsraad Hoogwoud verwerkt uw persoonsgegevens om contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt.
Daarnaast kan Dorpsraad Hoogwoud uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst.

HOE LANG Dorpsraad Hoogwoud GEGEVENS BEWAART

Dorpsraad Hoogwoud bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld (bijvoorbeeld het toesturen van een nieuwsbrief). Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt (bijvoorbeeld als u zich heeft uitgeschreven voor een nieuwsbrief).

DELEN MET ANDEREN

Dorpsraad Hoogwoud verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Dorpsraad Hoogwoud worden algemene bezoekgegevens bijgehouden,
waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw
browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Dorpsraad Hoogwoud gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dorpsraad Hoogwoud zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

Dorpsraad Hoogwoud neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Dorpsraad Hoogwoud maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van
misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Dorpsraad Hoogwoud verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Dorpsraad Hoogwoud op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

KLACHT?

Denkt u dat wij niet handelen in overeenstemming met de privacywetgeving? Dan horen we dat natuurlijk graag. U kunt ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

www.dorpsraadhoogwoud.nl is een website van Dorpsraad Hoogwoud. Dorpsraad Hoogwoud is als volgt te bereiken:

Postadres: Kastanjelaan 8 1718XP Hoogwoud
Vestigingsadres: Kastanjelaan 8 1718XP Hoogwoud
Inschrijvingsnummer handelsregister Kamer van Koophandel: 37120570
Telefoon: 0226-352653
E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.